5 grunde til at vælge JEMA LIFT

1. Kvalitet

JEMA LIFT's løfteborde, løfteplatforme og elevatorer er kendetegnede ved høj kvalitet. De er både solide og fleksible at arbejde med, og de kan anvendes både udendørs og indendørs. Vi er stolte af at kunne levere produkter, som kan holde til let af hvert - og som kan stå ude i al slags vejr. Vi producerer en stor del af vores produkter selv.

2. Speciallavede løsninger

Der er mange faktorer at tage hensyn til, når en bygherre eller arkitekt skal vælge, hvilken løfteplatform eller elevator, de skal have. JEMA LIFT har stor erfaring med at vejlede i og rådgive om, hvilken løfteplatform der skal vælges til det specifikke projekt. Kontakt os gerne, hvis du ønsker råd og vejledning til et konkret projekt. Vi kommer gerne med vores anbefalinger og forslag til løsninger.

3. Sikkerhed

For at sikre den høje standard og at sikkerheden er i top, bliver alle løftebordene afprøvet grundigt, inden de leveres komplet med betjeningsboks til vores kunder. Det gør vi for at sikre, at der ikke er fejl og mangler ved vores produkter, der altid skal være klar til brug ved levering. Sikkerhed er et utroligt vigtigt område for os, hvorfor det er noget der har allerhøjeste prioritet.

4. Brugervenlige løsninger

Vi lægger vægt på brugervenlighed, og vores løfteborde, løfteplatforme og elevatorer designes med
brugervenlige betjeningspaneler, som er nemme at betjene. Vi designer vores produkter med brugeren i fokus, og de designes, så de er intuitivt at bruge dem.

5. Leveringssikkerhed

Vi har kort leveringstid, da mange af vores produkter er på lager. Derudover har vi et optimeret flow i produktionen, der gør, der liftene kan produceres relativt hurtigt. Vores lifte bliver leveret med en grundig brugermanual. Så tøv ikke kontakt os allerede i dag og så hjælper vi dig videre i processen.