Om os

JEMA LIFT - historisk set

JEMA LIFT er en familieejet virksomhed beliggende i Sahl nær Bjerringbro, Danmark.

JEMA LIFT er med mere end 40 års erfaring en af de førende producenter af hydrauliske løfteborde i Europa. Salget sker enten direkte til vores mange kunder i Danmark, eller i Europa via forhandlere og samarbejdspartnere i de enkelte lande. Produkterne har opnået international anerkendelse for kvalitet, design og brugervenlighed. Alle produkter afprøves og forsynes med testcertifikat inden forsendelse.

Vi er særligt gode til at lave specialfremstillede løsninger
tilpasset kundens behov. Bag vores løsninger ligger et grundigt tegnearbejde. Vi beregner og tegner løsningen, så den bliver perfekt både funktionelt og æstetisk.

Jens-Peter Lundgaard

JEMA LIFT er beliggende side om side med JEMA AGRO A/S, der producerer transportanlæg for korn, frø og andre granulater og byJEMA, der producerer stålprodukter til uderum. Alle tre virksomheder er en del af JEMA-koncernen, som er grundlagt af Jens Pedersen i 1943.
Det ejes og drives stadig af familien Pedersen - i dag af tredje generation, Jens-Peter Lundgaard. "JEMA" står for Jens, grundlæggen, og Marie, hans kone, som også var en stor del af virksomheden.

Sådan er vi

JEMA LIFT er en virksomhed, hvor vi har fokus på både nutid og fremtid. Vi har ry for at være på forkant med udviklingen og har investeret rigtigt i det nødvendige udstyr, så vi har kunnet matche markedet på både kvalitet og levering i en tid, hvor det går rigtigt stærkt.

løftebord

Mission

Det er JEMA LIFTs mission at tilvejebringe den teknisk rigtigste
løsning, kombineret med fuld konkurrencedygtighed inden for de valgte segmenter og med nødvendig værdiskabelse for kunderne. 

Det er JEMAs mission til enhver tid at have de medarbejdere, der
føler størst medarbejdertilfredshed og er besjælet af tilhørsforholdet
til JEMA gennem deres personlige og faglige udvikling.

Hvorfor vælge JEMA LIFT

JEMA LIFT's løfteborde, løfteplatforme og elevatorer er kendetegnede ved høj kvalitet. De er både solide og fleksible at arbejde med, og de kan anvendes både udendørs og indendørs.
Der er mange faktorer at tage hensyn til, når en bygherre eller arkitekt skal vælge, hvilken løfteplatform eller elevator, de skal have. JEMA LIFT har stor erfaring med at vejlede i og rådgive om, hvilken løfteplatform der skal vælges til det specifikke projekt.