5 specialfremstillede løfteborde til IKEA Sverige

5 borde til IKEA, som ikke er "saml selv"

IKEA Sverige har fået 5 specialfremstillede løfteborde leveret via vores tyske kunde SSI Schäfer Automation GmbH.

Bordene måler 1400 x 900 mm. og kan vandre 800 mm. De har en løftekapacitet på 750 kg., og de skal benyttes 7 gange i timen i et automatisk anlæg.

Vi er særligt gode til at specialdesigne løsninger, der passer til den konkrete virksomhed, i det her tilfælde IKEA.

Vores speciallavede løsninger konstruerer vi fra bunden, og vi kan imødekomme næsten ethvert behov. Vi har dygtige konstruktører in-house, som du får dikrete kontakt til. Det giver en tryg og sikker proces for dig som kunde.

Når vi laver en specialtilpasset løsning, tilbyder vi:

- Skitse af løsningsforslag
- Deltagelse i projekterings- og koordineringsmøder
- Overlevering på byggepladsen
Kontakt os
og få hjælp til projekt allerede i dag.

Få malet i egne farver: Vi har egen maler i JEMA LIFT, som sørger for, at alle vores produkter står knivskapt, når de sendes afsted. Hvis du som kunde har ønsker til en bestemt farve, din lift skal males i, kan vi også imødekomme dette.

Vores specialdesignede løfteborde produceres i Danmark, og de monteres af vores faste danske montører hos jeres virksomhed. Det er jeres sikkerhed for god kommunikation omkring løsningen.

Løftebord superlavt L-L16001000T2

Optimer arbejdsmiljøet med vores løfteborde

Løfteborde udgør en vigtig del af en effektiv arbejdsplads, og fordelene strækker sig langt ud over blot at tilpasse arbejdshøjden. Ved at integrere løfteborde fra JEMA LIFT i din arbejdsproces kan du opleve betydelige fordele:

Ergonomisk optimering: Reducer risikoen for arbejdsskader ved at skabe en ergonomisk korrekt arbejdshøjde, der minimerer belastningen på medarbejdernes kroppe under løft og håndtering af materialer.
Forbedret produktivitet: Effektiviser arbejdsgange ved at sikre, at materialer løftes til den rette højde, hvilket reducerer spildtid og øger arbejdshastigheden.
Fleksibilitet og tilpasning: Vores løfteborde er designet til at kunne tilpasses forskellige belastninger og højder, hvilket gør dem alsidige og egnet til en bred vifte af anvendelser og industrier.
Sikkerhed: Skab en sikker arbejdszone ved at eliminere behovet for manuelle løft og skabe et sikkert og kontrolleret miljø for håndtering af materialer.