Vareelevator til Carlsberg Akademi

Kunde: Carlsberg Akademi
Kapacitet:
250 kg
Bredde:
1000 mm
Længde:
1180 mm
Antal sakse:
5 stk
Vandring:
3040 mm
Løftetid:
ca. 0,05 m/sek
Motor: 3,0 kW, 1400 rpm
Skakt:
Udført i galvaniseret plade på tre sider i begge niveauer
Persontransport:
Operatør tilladt sammen med varer

Carlsberg Akademi, som ejes af Carlsbergfondet, er tidligere hjem for brygger J.C. Jacobsen og en meget smuk gammel bygning. Bygningen er blevet renoveret, og i spidsen for renoveringen har stået tegnestuen Elgaard Achitecture, som er specialiseret i kulturarv og historiske bygninger.

Vi har leveret en vareelevator, som er lavet i samme smukke stil som bygningen. Vareelevatoren har en platform i bruneret messing, og den betjenes ved hjælp af messingtryk. Den bruges til at fragte mad mellem
køkkenet i kælderplan og lokalerne på første sal.

Uanset hvilken bygning du har, finder vi en løsning, som passer dig. Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde.

Fordele ved JEMA LIFT vareelevatorer

Økonomisk og effektiv: Vores vareelevatorer giver et
omkostningseffektivt alternativ til almindelige personelevatorer, hvilket sikrer effektiv transport af varer mellem niveauer uden at belaste budgettet.


Skalérbare løsninger: Vi tilpasser vores vareelevatorer
til dine specifikke behov, uanset om det er til transport af biler, objekter eller som en integreret del af lastbilrampen. Fleksibiliteten i vores løsninger giver skræddersyede svar på enhver transportudfordring.


Sikkerhed og pålidelighed: Med låsepaler til
niveausikring, rørbrudssikring af alle cylindere og typegodkendte elevatorlåse sikrer vi, at vores vareelevatorer lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Skridsikkert gulv og sikkerhedsspærre for service yder yderligere beskyttelse og pålidelighed i brugen.

Ved at vælge en vareelevator fra JEMA LIFT investerer du ikke kun i effektiv varetransport, men også i pålidelighed, sikkerhed og skræddersyede løsninger til dine transportbehov.

Alle JEMA LIFT vareelevatorer og løfteborde leveres med CE-mærkning, afskærmning, døre og sikkerhedsudstyr i overensstemmelse med EN 1570 og maskindirektivet. Vi prioriterer dansk kvalitet og sikkerhed for at sikre en pålidelig og certificeret løsning.